Perek

Ügyfeleink tevékenységük során időről időre szembesülnek olyan vitás helyzetekkel, amelyek jelentős kihatással lehetnek eredményességükre, bevételtermelő képességükre, vagy akár státuszukra. Bár ilyen esetekben elsősorban a viták békés rendezését helyezzük előtérbe, melyben képesített mediátorként is segítséget tudunk nyújtani az álláspontok közelítésében. Amennyiben a békés rendezési módok nem vezetnek kielégítő eredményre, ügyfeleink támaszkodhatnak a jogi viták rendezésében szerzett évtizedes tapasztalatainkra, hiszen számos esetben képviseltünk gazdálkodó szervezeteket (egyéni vállalkozóktól részvénytársaságokig) mind bíróságok, mind választottbíróságok előtt.

Bíróság előtti perek

Számos bírósági perben képviseltük ügyfeleink érdekeit a magyar bírósági rendszer valamennyi szintjén elhelyezkedő bíróságok előtt a járási bíróságoktól a Kúriáig. Ennek keretében komplex, számos felet érintő vagy különösen bonyolult jogi helyzetekből fakadó eljárásokban is ügyfeleink megelégedésére láttuk el képviseletüket:

— Két földgáz-kereskedelemmel foglalkozó társaság közötti elszámolási perben.

— Egy villamosenergia-kereskedő és a rendszerirányító közötti, az elszámolás szabályait érintő perben.

— Egy online szerencsejáték-szervező és a magyar hatóság közötti számos közigazgatási perben, melynek során az Európai Uniós Bírósága előtt is eredményesen jártunk el.

— Egy gyógyszer nagykereskedő és szerződő partnere közötti szerződés megszüntetése miatt felmerült jogvitában.